Özenle hazırlanan sofralarımızda ağırladığımız misafirlerimize birbirinden lezzetli yemekleri sunmak ne kadar önemli ise sofralarımızı en ince detayına kadar görsel bir şölene çevirmek de o kadar önemlidir.
İster özel, isterse günlük yemeklerinizde özenle düzenlenen yemek masalarınızda çatal, bıçak ve tabak düzeni yalnızca işlevsel bir düzen olmaktan öte, estetik bir öneme sahiptir. Gelin hep birlikte günlük ve resmi sofralarınızda nasıl bir sofra düzeni kurmanız gerektiğini görelim;
- Salata Çatalı Peçete 7. Çorba Kaşığı
- Yemek Çatalı Yemek Bıçağı 8. Su Bardağı
- Peçete Yemek Kaşığı 9. İçecek Bardağı
- Salata Çatalı Masa Kartı 17. Yemek Kaşığı
- Balık Çatalı Salata Tabağı 18. Deniz Ürünleri Çatalı
- Yemek Çatalı Çorba Kasesi 19. Su Bardağı
- Peçete Servis Tabağı 20. Şampanya Bardağı
- Tereyağı Bıçağı Salata Bıçağı 21. Kırmızı Şarap Bardağı
- Ekmek Tabağı Et Bıçağı 22. Beyaz Şarap Bardağı
- Tatlı Kaşığı Balık Bıçağı 23. İçecek Bardağı
- Tatlı Çatalı
- Çorba Kaşığı